Cara Main Saham | Belajar Step By Step Cara Bermain Saham

Загрузка плеера...
  • 424
  • 0
  • 0
  • 0

Category movies: Forex video

Tags: online, malaysia, forex, belajar forex, belajar

Cara Main Saham | Belajar Step By Step Cara Bermain SahamRamai yang bertanya kenapa cerita yang untung jer?Kalau rugi macam mana? Oklah, pertamanya bila kita nak berjaya kena utamakan yang positif dulu. Belajar forex online malaysia. Kemudianbaru kita ambil tahu tentang apa sebab rugi...Ada beberapa sebab yang menyebabkan pelabur rugi.Contohnya seperti berikut:1 . Melabur tanpa ilmu..dia main belasah jer beli mana-mana kaunter yang dirasakan boleh bawak untung.Akhirnya disebabkan salah pilih saham kaunter tersebut tak naik-naik.2. Emosi - Nampak jer satu kaunter tu naik terus dikejarnya dan dibeli dengan harapan akan naiklagi..rupanya lepas beli jatuh merudum...3. Satu kaunter jer - Fokus semua duit pelaburanhanya pada satu kaunter. Kalau untung makauntung semua. Tapi kalau rugi semua rugi. Sepatutnya fokus kepada 5 kaunter. Yang untungboleh cover sket yang rugi tadi.4. Main saham tanpa wang di tangan. Sebenarnyabila kita beli sesuatu saham, ia telah menjadi milikkita. Walaupun saham itu tiba-tiba jatuh, secara asas nampak kita rugi.Momentum Saham.Tapi selagi kita belum jual kita belum dikirarugi. Anda hanya perlu tunggu sahaja hinggasaham itu naik semula dan menjualnya bilaanda dah capai target price.Cara Bermain Saham.Tapi bagi golongan yang beli saham tanpa adawang mereka harapkan saham yang dibeliakan naik dalam tempoh 3 hari (sebab sahamyang kita beli hanya wajib bayar pada hari ketiga).Cara Main SahamTapi tiba-tiba tak naik, maka mereka perlu membayarkerugian tadi kepada pihak broker. Tapi jika kitaada duit, kita hanya perlu beli saham tu dan tunggu untuk dia naik semula.Cara Main SahamJadi senang cerita nak melabur saham anda mestimenggunakan duit yang sememangnya anda niatkan untuk disimpan. Maka anda beli saham dan tak perlunak monitor setiap hari. Bila naik anda jual dan dapatuntung.Cara Main Saham.Sebab tu mustahak anda belajar dari mereka yangberpengalaman. Dengan sedikit pelaburan untuk ILMUanda dapat selamatkan duit anda dari terbazir danrisiko kerugian.Cara Bermain Saham.Belajar dari pakar yang dah berpengalaman 20 tahundalam pelaburan saham sekarang! Panduan ini berbentuk rakaman video dan anda pasti mudah faham.Jadilah Pelabur Bijak!Cara Main Saham | Belajar Step By Step Cara Bermain Sahampelaburan sahambelajar forexpanduan jual beli sahamcara jual beli sahamcara beli sahammarketivajual beli sahamkursus sahamcara main sahambelajar sahambelajar main sahamcara bermain saham harga saham terkiniteknik bermain sahampanduan sahambagaimana main sahamsahammain sahamsaham malaysiabursa saham malaysiaamanah saham malaysiashare market malaysiamalaysia share marketstock market malaysiamalaysia stock marketforex malaysiamalaysia financemalaysia share pricemalaysia stockklse priceinvestment in malaysiaklse stock pricessaham satu malaysiashare price malaysiaklse online stock quotesprices bursa malaysiastock malaysiakl stock exchangekuala lumpur stock exchangemalaysia stock exchangeprice bursa saham malaysia. Cara Main Saham | Belajar Step By Step Cara Bermain Saham. Step main saham

Iframe code:

Link to movie:

Comments (0)

No comments!